Zverenci KALOKAGATHIE znova žali úspech Kalokagathia – Titans – športový klub sa so svojimi zverencami zúčastnil Majstrovstiev SR v kickboxe.

Prestížna súťaž s rekordnou účasťou zápasníkov sa tentoraz konala v športovej hale v Leviciach.

Trojčlenná pretekárska zostava s vedením trénera Ferdinanda Kočiša si priniesla spolu 6 medailí.

Dárius Kočiš – získal v katogóriách Kick-light kadeti do 57kg bronz, Light-contact kadeti do 57kg striebro,

Michaela Fedičová – si v kategóriách Kick-light juniorky nad 60kg vybojovala zlato, Light-contact juniorky nad 60 kg striebro

Klaudia Szatmáriová, ktorá už dlhšiu dobu nesúťažila kvôli zraneniam sa tiež k súťaženiu vrátila vo veľkom štýle, keď v oboch kategóriách Light-contact a Full contact seniorky do 70kg získala striebro.

Ďalší potenciál našich zápasníkov sa nevyužil z dôvodu, že v niektorých ďalších kategóriách, v ktorých plánovali zabojovať jednoducho nebolo protivníkov a tak sa kategórie pred začatím súťaže zrušili.

Všetci zápasníci získali medailu v každej z kategórií, v ktorej súťažili, takto sa Titans zapísali medzi najúspešnejšie kluby na Slovensku.

Som rada, že ja ako technická a morálna podpora som mohla byť pri tom a cenné medaily (len pre zhrnutie: 1 zlatá, 4 strieborné a 1 bronzová) som s našimi ešte cennejšími reprezentantmi nášho mesta priviezla domov.

Miša, Klaudi, Darsy a Nándi – ďakujeme, že robíte nášmu mestu dobré meno a takto ho reprezentujete.

Autorom článku pre vkport.sk je Alica Kočišová

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov