Prinášame Vám posledné pokyny k 05. 06. 2019 – k výsadbe zelene v našom meste.

Po dohode s organizátorom akcie, ktorým je Mesto Veľké Kapušany – prináša vkport.sk, ako nezávislý internetový portál z Veľkých Kapušian, posledné usmernenia pre tých, ktorí sa do výsadby stromov prihlásili  

Mesto Veľké Kapušany pri príležitosti Svetového dňa životného prostredia uskutoční 5. júna 2019 sprievodnú akciu:

Prvé stretnutie je ráno o 8:00 hod. pred MsÚ Veľké Kapušany. Tí, ktorí ste sa s organizátorom dohodli individuálne, pred MsÚ chodiť nemusíte, pôjdete a vysadíte strom na mieste, podľa vašej dohody. Ale ak máte čas a chuť na spoločnú fotku, privítanie príďte bez stromčekov a následne sa vrátite na svoje stanovišťa.

Nasleduje oficiálne otvorenie a pokyny organizátorov.

Tí, ktorí nemáte vopred dohodnuté miesto pre výsadbu, prineste si stromčeky pred MsÚ so sebou. 

Fotenie :

Sadiť sa bude v celom meste. Všetci, aj tí, ktorí ste si dohodli miesta na výsadbu a si nájdete čas a chcete mať pamiatku, môžete prísť pred MsÚ a odfotiť sa. 

Zároveň vás prosíme, aby ste pomohli organizátorom a tiež vkport.sk k napísaniu príspevku tým, že vyhotovíte pár fotografií z miest, kde budete a zašlete ich nám a my ich doručíme organizátorom.

Záleží nám na tom, aby sme nikoho nevynechali a preto je dôležitá spolupráca nás všetkých.

Stromčeky bude vhodné označiť menovkami. Stôl, s pred pripravenými kartičkami s logom akcie, kde sa doplnia mená pripravia organizátori. 

  Na záver k vkport.sk

vkport.sk nie je organizátorom akcie. Táto myšlienka prišla od primátora mesta, ktorý dňa 29. 05. 2019 otvoril tematický rok s názvom COPUS – Mesto pre naše deti, aj my sme súčasťou prírody. 

Naša redakcia sa pripája v tomto prípade nie výsadbou, nie finančnou hotovosťou, ale ako informačný portál, ktorý podporuje všetko dobré pre naše mesto a tu žijúcich občanov a zároveň vám prináša denne mnoho informácií z nášho mesta.

 Preto sa tešíme na stretnutie s vami a veríme, že to bude deň plný skvelých zážitkov, nových priateľstiev, šťastných tvárí a dobrých pocitov z dobre vykonaného skutku nielen pre nás, ale aj pre všetky generácie, ktoré po nás prídu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov