Klientské centrum Veľké Kapušany, pracovisko oddelenia dokladov Okresného riaditeľstva policajného zboru v Michalovciach – OZNAM

ilustračná foto

Oznamujeme Vám, že z dôvodu rekonštrukčných prác na Klientskom centre Veľké Kapušany, pracovisko oddelenia dokladov Okresného riaditeľstva policajného zboru v Michalovciach nebude v čase od 23.5.2019 do 15.7.2019 zabezpečovať príjem žiadostí a výdaj dokladov na klientskom centre Veľké Kapušany.

Vybavení budete počas stránkových hodín na Oddelení dokladov Michalovce, resp. na ktoromkoľvek oddelení dokladov v rámci Slovenskej republiky.

Értesítés Értesítjük Önöket, hogy felújítási munkálatok miatt a Nagymihályi Járási Rendőrség Személyigazolvány és Útlevél Osztályának Nagykaposi Ügyfélközpontja 2019.5.23-tól 2019.7.15-ig zárva lesz. Személyigazolvány és útlevél ügyintézésével kapcsolatban kérem forduljanak a nagymihályi, a tőketerebesi, vagy bármely más szlovákiai járási rendőrség személyigazolvány és útlevél osztályához.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov