Veľké Kapušany sa predstavia na Svetovom pohári v Kickboxe, ktorý sa uskutoční v Budapešti v dňoch 16.-19.5.2019

Dňa 16. mája 2019 sa začína v hlavnom meste Maďarskej republiky v Budapešti Svetový pohár WAKO v kickboxe v Budapešti (Maďarsko), ktorý sa bude konať v dňoch 16.-19.5.2019 v BOK (SYMA) Event nad Congress Centre, H-1146 Budapest, Dózsa Gyorgy út.1.

Na základe výsledkov a trénovanosti v rámci plánu prípravy a realizácie štátnej športovej reprezentácie SR na reprezentovanie Slovenskej republiky, bola nominovaná Slovenským zväzom Kickboxu aj Michaela Fedičová, rodáčka z Veľkých Kapušian, ktorá je členkou klubu Kalokagathia – Titans o.z. Veľké Kapušany.

Vedúcim výpravy Slovenskej reprezentácie Kickoboxu je prezident Slovenského zväzu Kickboxu Peter Onuščák.

Reprezentačnými trénermi sú – Jozef Kolozsy – tatami a Matej Kurač – ring

Na základe výsledkov a trénovanosti v rámci plánu prípravy bude Veľké Kapušany reprezentovať aj Dárius Kočiš, člen mestského športového klubu Kalokagathia Titan, o.z. Veľké Kapušany.

Spolu s nimi vycestuje aj hlavný športový tréner klubu Kalokagathia Ferdinand Kočiš.

Denník Magyar Nemzet uvádza, že na 25. ročníku Svetovej súťaže sa predstaví 42 krajín z celého sveta, registrovaných je 1692 športovcov, ktorí budú súťažiť spolu v 3266 disciplínach.

Súťaž, kde budú aj naši, je druhou najväčšou svetovou súťažou po Irish Open.

Držme im palce!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov