Pred nami zajtrajší zápas MFK Veľké Kapušany – Krásnohorské Podhradie Vlado Goffa a Lukáš Bodnár pred nedeľným zápasom to vidia takto

Zajtra nastúpi mužstvo MFK Veľké Kapušany na zápas s mužstvom Krásnohorského Podhradia o 16:00 hod. Ako to vidia dvaja futbaloví odborníci prinášame v príspevku vkport.sk

Lukáš Bodnár – Výsledkový servis futbalových súťaži na Východe

Zverenci Tibora Nagya, ktorému po domácom zápase s Topoľanmi, nebolo všetko jedno a už to chcel zabaliť, zabojovali za svojho trénera! Dokázali nasledujúce stretnutia vyhrať a ukázali tak, že futbal hrať vedia. Naposledy zvíťazili v tradičnom Zemplínskom derby v Strážskom 3:1 a tri body by radi potvrdili aj v nedeľu doma proti Krásnohorskému Podhradiu. Hostia naposledy doma utrpeli veľmi vážnu prehru s poslednými Petrovcami n/L a tak sa budú snažiť získať stratené body spať. Vo Veľkých Kapušanmoch, v miestnej „ Petrikan Arene“ sa im to asi nepodarí. Domáci zvíťazia.

Vladimír Goffa – niekdajší hráč, neskôr úspešný tréner a dnes futbalový publicista 

Hostia sú z formy, naposledy na vlastnom ihrisku podľahli poslednému mužstvu tabuľky z Petroviec n/Laborcom. Domáci majú naopak veľkú fazónu, doviezli tri body zo Strážskeho. O favoritovi stretnutie preto niet pochýb. Diváci dúfajú, že uvidia zápas, ktorý neodmysliteľne patrí k nedeľnému folklóru. Že starší srdciari v oboch mužstvách pôjdu príkladom a tí mladší zamakajú tak, že bude horieť tráva. Na ihrisku zrejme neuvidíme veľa diagonál a vertikál, vytratí sa aj pressing či medzihra. Skôr čakáme lapanie po dychu, sem tam hurá systém, tri prihrávky po sebe a dosť. Nevadí, dokonalosť je nudná. Dúfajme, že nebude chýbať jazda na doraz, osobné súboje ako britva, krásne góly, dramatická záplatka. V nedeľu pred Veľkonočným pondelkom sa teda tešíme na dobrý zápas, lebo ak milujete futbal, futbal miluje vás.

Pripájame aj ďalšie futbalové prognózy pred nasledujúcim  víkendovým, tentokrát Veľkonočným kolom v našom futbalovom regióne.
https://www.facebook.com/vysledkovyservissutazi/..

Pozn. redakcie – Naši hrajú na domácom trávniku, veríme, že ich príde povzbudiť mnoho futbalových fanúšikov a držíme palce.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov