Rýchle správy -Lečofest 2019

Tohtoročný Lečofest sa uskutoční 23. – 24. a 25. augusta 2019.

Miestom uskutočnenia bude rovnako, ako predchádzajúce ročníky Mestské futbalové ihrisko.

Na rozdiel od predchádzajúcich ročníkov, začne už 23. augusta, v piatok popoludní, kedy vystúpi miestna citarová skupina a citarové skupiny z okolia nášho mesta.

V rovnaký deň vystúpia aj skupiny Tárkány Művek a Margaret Island.

 

V sobotu, 24. augusta o 14:00 hodine začne súťaž vo varení leča. Hodnotiť hotové, do súťaže nominované lečo, ktoré pripravia jednotlivé súťažiace družstvá bude víťazka súťaže Šefkuchár 2017 z maďarskej republiky Gáspár Bea, ktorá je známa viac ako pani Bea.

O dobrú náladu sa postará Gáspár Győző a hudobné skupiny z nášho mesta a okolia.

Hviezdami sobotňajšieho dňa budú Freddie so svojou skupinou a Horváth Charlie, ktorého bude sprevádzať a vystúpi spolu s ním Tóth Vera. Sobotňajší večer bude ukončený Retro diskotékou.

V nedeľu, 25. augusta vystúpia skupiny Golddies a Napraforgók, skupina No Name a medzi mladými veľmi obľúbený slovenský raper Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský.

V nedeľu večer sa Lečofest 2019 ukončí veľkolepým koncertom skupiny Kowalsky meg a Vega.

Lečo a vystúpenie skupín rôznych žánrov nebudú jediným programom tohtoročného Lečofestu.

Okrem nich návštevníkov bude organizátor Mesto Veľké Kapušany očakávať aj s mnohými sprievodnými podujatiami, ako sú napríklad – tvorivá dielňa – umenie remesiel, predaj výrobkov a po dlhej pauze sa uskutoční aj COPUS – EXPO, ktoré sa   sústredí na zachovávanie a predstavenie miestnych hodnôt a tradícií ( O Copus expo vám prinesieme viac v inom príspevku).

Každý návštevník si pri vstupe bude môcť zakúpiť aj stravný lístok v hodnote 0,50 centov a ochutnať pripravené lečo.

Celodenný lístok na jeden pre jednu dospelú osobu bude stáť tri Eurá.

Pre dieťa celodenný lístok 0,50 centov.

Viac informácií budeme prinášať priebežne. Sleduje stránku mesta www.vkapusany.sk, odkiaľ čerpáme mnoho informácií aj my a stránku vkport.sk

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov