Motozraz na Zemplínskej šírave sa už pripravuje: Vieme, kedy bude

Aj toto leto nás na Zemplínskej šírave čaká známy a obľúbený motozraz. Ten sa už pripravuje. Pozrite si, v ktorom termíne sa uskutoční.15. február 2019

ilustračné foto

Veľký zraz motorkárov na Zemplínskej šírave sa bude konať aj tento rok. A termín je už známy. Spomínaná známa akcia sa konkrétne uskutoční od 15. do 18. augusta 2019. Práve vtedy si tak záujemcovia budú môcť vychutnať už 18. ročník Medzinárodného Motozrazu Sveta motocyklov.

Zemplínska šírava tak aj počas tohtoročného leta opäť ožije hukotom silných strojov, krásnymi ženami a zaujímavými hudobnými vystúpeniami. Spomínané obľúbené podujatie tento rok odštartuje vo štvrtok 15. augusta. Pri slovenskom mori to však bude žiť aj v ďalších dňoch a to až do nedele 18. augusta 2019.

Motozraz Sveta motocyklov sa za uplynulých 17. ročníkov stal doslova legendou. K brehom Zemplínskej šíravy každoročne dorazia tisícky motorkárov nielen z okolitých miest, ale aj z celého Slovenska a z mnohých krajín Európy.

Motozraz sveta motocyklov patrí medzi mimoriadne obľúbené akcie, ktoré majú dobrý cveng aj v zahraničí a chodievajú naň tisícky majiteľov, aj obdivovateľov dvojkolesových tátošov zo Slovenska, z Nemecka, Francúzska, Holandska, či Spojeného kráľovstva.

Zdroj: dnes24.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov