Frozen 2 nás v kinách očarí v roku 2019. O niečo skôr dorazí Leví kráľ od režiséra Knihy džungle a taktiež Wreck-It Ralph 2 (filmkult.sk)

Disney si už mydlí ruky.

Vydajú do kín síce o polovicu filmov menej než konkurencia, každý druhý z nich však útočí na miliardu, prípadne ide na istotu. To je Disney, ktoré sa tak skoro nezmení a tak skoro nás ani neprestane baviť. Okrem oznámenia dátumov pre Epizódu IX a taktiež Indiana Jonesa 5 sme sa dozvedeli aj o plánoch pre ďalšie snímky.

V prvom rade tu máme Frozen 2/Ľadové kráľovstvo 2. To dorazí 6 rokov po premiére jednotky a znova bude útočiť na miliardu, ak nie viac. Presný dátum znie 27. november 2019. O dvojke toho veľa nevieme. Chris Buck a Jennifer Lee sa vrátia ako režiséri a Josh Gad znovu nahovorí postavu Olafa. Môžeme ale počítať s tým, že sa vrátia všetky predchádzajúce postavy. 

Nahlas sa bude hovoriť aj o Levom kráľovi. Ten si premiéruje odbije 19. júla 2019 a bezpochyby bude útočiť na miliardu dolárov zarobených v kinách, samozrejme, ráta sa aj kvalitou ako takou. Režírovať bude totiž Jon Favreau, ktorému sa celkom podarila aj Kniha džungle a pri Levom kráľovi použije podobnú technológiu. Simbu má nahovoriť Donald Glover (Atlanta, Spider-Man: Homecoming, Han Solo spin-off) a Mufasu zase John Earl Jones, ktorý si tak zopakuje z rolu z klasického animáku. K dabérom sa pridali aj Seth Rogen a Billy Eichner čoby Pumbaa a Timon.

Okrem týchto dvoch počinov nás čaká aj animák Gigantic. Ten by mal rozpovedať príbeh o Jankovi a zázračnej fazuli z celkom inej perspektívy. Nepoteší ale fakt, že Gigantic uvidíme až o dva roky neskôr než sa pôvodne plánovalo. Nie je známy dôvod tak významného odkladu, ale snímku nepochybne čakajú veľké zmeny. Snáď k lepšiemu. To zistíme 25. novembra 2020. Tešiť sa môžeme aj na hranú komediálnu rozprávku Magic Camp ( 6. apríl 2018) či fantasy rozprávku A Wrinke in Time od Avy Duvernay (Selma, mala natočiť aj Black Panthera pre Marvel). Natáčanie jej filmu pritom skončilo len minulý mesiac. Premiéra je naplánovaná na 9. marec 2018. Smutní sme aj z odloženia Wreck-it Ralph. Pokračovanie obľúbeného animáku dorazí o pol roka neskôr, a teda 21. novembra 2018. Ďalej sú to len snímky bez názvu, no s dátumami, no na rok 2021 môžeme rátať s ďalšou Pixarovkou. 

Zdroj: filmkult.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov