Alica Kočišová: všestranná, poctivá a otvorená aj iným názorom ide do toho a zabojuje 29.10. o možnosť hájiť záujmy obyvateľov nášho mesta

Alica Kočišová kandiduje za poslankyňu mestského zastupiteľstva už druhýkrát. Poslankyňou v našom meste už raz bola v rokoch 2010-2014 a so skúsenosťami s fungovaním samosprávy z toho obdobia sa teraz znova rozhodla „ísť do toho“ a zabojovať o možnosť hájiť záujmy obyvateľov nášho mesta.

Všetci, ktorí ju poznajú vedia, že pomáhať ľuďom považuje za dôležité a preto sa aktívne zapája do všetkých aktivít, ktoré sú smerované na podporu rôznych skupín ľudí, ale aj zvierat.

Mnohí sa na ňu obracajú so žiadosťami o radu, výpomoc a tým, že je zbehlá v mnohých administratívnych, úradných smeroch a má proaktívny prístup, veľakrát pomôže vyriešiť záležitosti, ktoré priateľom a známym akokoľvek život znepríjemňujú.

V pracovnom živote už roky zastáva vedúcu pozíciu a svoje skúsenosti, všetko čo sa počas neraz náročných úloh naučila, zúročuje pri manažovaní chodu dvoch športových oddielov.

Spolu s rodinou sa zaujímajú aj o životné prostredie, v prírode trávia veľa času aj vďaka lukostreľbe, ktorej sa venuje aj súťažne.

Každú skúsenosť považuje za možnosť naučiť sa niečo nové.

Má dobré koordinačné, organizačné a riadiace schopnosti, vďaka ktorým v živote prekonáva prekážky hravo, berie ich ako výzvu ktorú treba zdolať a ísť ďalej. Pomáha jej pri tom jej vytrvalosť a zodpovedný prístup.

Už vyše desať rokov je predsedníčkou Rady školy pri ZŠ P.O.Hviezdoslava a rada spomína aj na roky, keď sama mohla ochutnať život učiteľa a niekoľko rokov ako výpomoc vyučovala anglický jazyk na základnej aj strednej škole.

Sama seba považuje za všestrannú, poctivú a otvorenú aj iným názorom.

Nakoľko Alica je naša kolegyňa tu vo VKporte, potvrdzujeme, že všetky tieto jej vlastnosti sú ešte aj okorenené dobrým zmyslom pre humor, triezvym ale veselým pohľadom na svet.

Na Alicu sa môžeme vždy spoľahnúť.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov