Köszönöm, hogy vagytok! – Ďakujem, že ste!

Ezekkel a szavakkal köszöni Ria, Kozma Misi felesége, az összefogást, a segítséget, azt a sok pozitív gondolatot, imát, biztató szót és nem utolsó sorban azt az ajándékozást, ami a vkport felületén elindult és megszólította az embereket – barátokat, családtagokat, ismerősöket és ismeretleneket egyaránt, hogy közösen segítsenek egy nehéz helyzetbe került társukon és annak családján.


Mint a felhívásból kiderült, Misi súlyos balesetet szenvedett külföldön munkavégzés közben, és sajnos az állapota a balesete óta csak nagyon keveset javult. És bár a szerencsétlenség már jó néhány hónapja történt, Misi még mindig külföldön van kórházban. Ez nem kevés kiadással jár, a kezelési költségek, a család odautazásai és intézkedései, a várható hazaszállítás… Ez mind sok költséget rejt magában.

A nagykaposiak megértették ezt. Nem csak azt, hogy most nagy a baj. Nem csak azt, hogy pénzre van szükség. Megértették azt is, hogy bármi is legyen, mi itt vagyunk egymásnak és segítünk. Azzal, amivel tudunk.

Nehéz szavakba önteni azt a hálát, amit az ember érez. Legszívesebben személyesen köszönné meg mindenkinek, de ez lehetetlen. Ezért kért meg Ria minket, hiszen a vkport szólította meg az embereket és itt indult el az egész. Most, amikor lezárjuk az átlátható számlát és átutaljuk az összegyűlt ajándékot Riának, a vkport olvasóinak továbbítjuk ezt a nagy, szívből szóló köszönöm-et tőle. „Köszönöm, hogy vagytok!“

Týmito slovami ďakuje Ria, manželka Miša Kozmu, za súdržnosť, pomoc, množstvo pozitívnych myšlienok, modlitieb, povzbudivých slov a v neposlednom rade za darovanie, ktoré sa rozbehlo na stránkach vkport-u, ktorý oslovil ľudí – priateľov, príbuzných, známych aj neznámych, proste všetkých, aby pomohli v ťažkej situácii svojmu blížnemu a jeho rodine.

Ako z výzvy vysvitlo, Mišo utrpel pri svojej práci v zahraničí vážnu nehodu a bohužiaľ jeho stav sa od úrazu zlepšil len málinko.  A hoci úraz sa stal už pred pár mesiacmi, Mišo je stále v nemocnici v zahraničí. Toto so sebou prináša množstvo výdavkov, náklady na ošetrenie, cestovanie rodiny za ním a vybavovačky, jeho očakávaný odvoz domov… Za všetkým tým je skrytých veľmi veľa výdajov.

Kapušančania to pochopili. Nielen to, že Kozmoví čelia skutočne veľkému problému. Nielen to, že bude treba veľa peňazí. Pochopili aj to, že nech sa udeje akékoľvek nešťastie, my tu jeden pre druhého sme a pomôžeme si. S tým, s čím pomôcť vieme.

Je ťažké vyjadriť slovami vďačnosť, ktorú človek cíti. Chcel by sa všetkým osobne poďakovať, ale to nie je možné. Preto Ria požiadala nás, pretože vkport oslovil ľudí a tu to všetko začalo. Teraz, keď zatvárame transparentný účet a prevádzame vyzbieraný darček Rii, odovzdávame čitateľom vkportu od nej toto veľké, srdečné poďakovanie. „Ďakujem, že ste!“

 

 

https://www.facebook.com/493519474516698/photos/a.499823413886304/1130439010824738/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov