Október v znamení dobročinnosti PONOŽKOVÝ OKTÓBER – PODAJ ĎALEJ PONOŽKY – pre Červený kríž

Veci, ktoré v živote dostaneme nám dovoľujú žiť. Veci, ktoré dáme ostatným dovoľujú žiť im. Nikdy sa na nikoho nepozeráme zhora, s výnimkou, keď mu pomáhame vstať.“

Centrum voľného času Veľké Kapušany a OZ Zodpovední občania mesta Veľké Kapušany pod záštitou primátora mesta Veľké Kapušany sa zapája do kampane

OZ Podaj ďalej Prešov, pod názvom PONOŽKOVÝ OKTÓBER.

DARUJTE POCIT TEPLA A KOMFORTU PRE ĽUDÍ BEZ DOMOVA

V spolupráci s OZ Podaj ďalej Prešov chceme rozšíriť túto kampaň v rámci Veľkých Kapušian a okolí.

Všetko čo musíte urobiť je : Ponožky, ktoré môžu byť rôznych farieb a veľkostí hodiť do pripravenej krabice pred Mestským úradom. Dôležité je, aby ponožky boli nové a nepoužívané.

Kampaň vo Veľkých Kapušanoch bude prebiehať od 9. októbra do 30. októbra.

Hlavnou myšlienkou kampane je zabezpečiť ponožky na prichádzajúce zimné obdobie pre tých, ktorí si ich nemôžu zakúpiť, ani sa k nim nijakým iným spôsobom dostať. Po ukončení kampane budú ponožky odovzdané do Michaloviec pre Červený kríž.

Ponožky môžete do krabice nosiť pracovné dni v čase od 08:00 do 16:00 hod. V piatok do 12:00 hod.

Veľmi nás poteší, ak nám zašlete fotografiu o podpore kampane a pomôžete nám motivovať k zapojeniu sa do Ponožkového októbra aj ďalšie osoby.

Po ukončení kampane, 30. októbra ponožky vyberieme z krabice, spočítame koľko párov sa vyzbieralo a odovzdáme ich pre Červený kríž.

Údaje o počte vyzbieraných ponožiek budú poskytnuté OZ Podaj ďalej Prešov. Minulý rok sa im v rámci Slovenska podarilo vyzbieralo cez 3200 párov ponožiek.

Veríme, že túto métu na Slovensku spoločne tento rok prekročíme!

Prosíme Vás o zdieľanie.

Ďakujeme, že ste s nami!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov