Každá žena si po 40-ke zaslúži čas pre seba

Každá žena si po 40-ke zaslúži čas pre seba. Súhlasíte?

Stále pracujeme, staráme sa o rodinu, muža, deti, domáce zvieratá a raz ráno vstaneme, máme 40plus alebo 50plus a nechápeme, že čo sa vlastne stalo?

Niektoré z nás sú unavené. Niektoré sa cítia neatraktívne. Niektoré bolia chrbtice. A pýtame sa ako ďalej?

Martina Valachová, ktorá vedie aj online Magazín 40plus robí pre ženy pravidelné reštarty tela a mysle. Ďalší bude už o 2 týždne a pozýva aj vás!

foto : Archív 40plus

Martina, ako vznikla myšlienka na tento typ podujatia?

No ako by som to povedala. Vidím sama na sebe, ako život rýchlo plynie. Ako bolo napísané v úvode, niektoré sa cítime unavené, niektoré doslova vyflusnuté a hľadáme cestu ako ďalej. Ako sa o seba starať? Ako byť v lepšej kondícii? Ako lepšie vyzerať? Tak som si jedného dňa povedala, že zostavím špeciálny program pre ženy po 40-ke. Tentokrát budeme v super Hoteli Kontakt  vo Vysokých  Tatrách a máme pripravený skvelý program. A bude aj čerešnička na torte…

Na čo všetko sa môžu dámy tešiť?

Program máme pestrý, ale ostane čas aj na wellness. Pripravené máme cvičenia na zdravý chrbát a domáce cvičenie, aby sa k tomu mohli ženy vrátiť aj doma. Cvičenia povedia Nela Sullens. Povie nám niečo aj o stravovaní.  Budeme mať aj Nordic Walking s trénerkou z asociácie NW Andreou Lumtzer. Pripravená je aj hodinka orientálnej krásy s Jankou Valdman. No a ja povediem cvičenie tvárovej jógy z praxe podľa Zuzky Ondrisovej.

Navyše akurát 18.09.2020 bude v hoteli aj koncert Lukáša Adamca. To je tá čerešnička na torte.

Dámy budú mať pripravenú plnú penziu a samozrejme od našich partnerov Divas Drink pitný režim na tri dni. A aj niečo zdravé a chutné pod zub, ak by sa stalo, že príde hlad. Dobroty dodá POWERLOGY.

Ako sa dá prihlásiť?

Dámy ma môžu kontaktovať priamo tu: https://www.40plus.sk/vikendovy-restart-tela-a-mysle-september-2020/ alebo mailom na valachova@40plus.sk Cena pobytu je 229€ a zahŕňa všetko spomenuté. Dámy, ktoré podnikajú, si môžu požiadať o faktúru a uplatniť v nákladoch a ženy, ktoré sú zamestnané, môžu zase využiť rekreačný poukaz.

Ďakujem za rozhovor

Archív 40plus

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov