Ďakujeme Vám – poďakovania pre Vás – prinášame prvé odkazy

Dňa 27. marca 2020 sme zverejnili výzvu, alebo ako to napísala Reny – domácu úlohu pre Vás s nasledovným textom :
“V tieto dni vnímame, ktorí ľudia nás zachraňujú v tejto neľahkej situácii. Vieme, ktoré povolania sú nenahraditeľné a vieme, ktorí ľudia denne riskujú svoje zdravie, aby sme vedeli fungovať v tomto obmedzenom čase. Je ich veľa, veľmi veľa. Prichádzajú nám správy ohľadom poďakovaní buď konkrétnemu človekovi, buď skupine ľudí, buď povolaniu, buď požiadavka virtuálneho kvetu pre… Niekedy je to aj poďakovanie blízkej osobe, za mentálnu podporu.  Každý týždeň budeme zbierať poďakovania do soboty a zverejňovať ich budeme vždy v nedeľu.”

foto zdroj : www. sradostou.sk/

A tu sú Vaše odkazy, ktoré sme zozbierali počas tohto týždňa.

Jaroslava Pinky Pinkovská – “Dobrý deň, chcem vyjadriť veľké poďakovanie jednej našej pacientke (nakoľko pracujem v lekárni Dr. MAX vo Veľkých Kapušanoch) Keďže sme aj my ako farmaceuti v neľahkej situácii, často krát sme veľmi vyčerpaní a bojujeme s problémami ako nedostatok liekov a pod. Chcem sa tejto nemenovanej pani (snáď sa v tom nájde) poďakovať! Ako jediná sa nám poďakovala za to čo robíme, že sme tu pre nich – pre ľudí ktorí potrebujú nás lekárnikov… Poďakovala sa nám že aj napriek tomu že je tu hrozba vírusu sme v lekárni, a robíme čo je v našich silách…Dojalo nás to, a vyslovujeme jej úprimne ďakujem, že si niekto váži našu prácu. Aj ja sa chcem poďakovať všetkým pacientom, že sú trpezliví a rešpektujú naše nariadenia aby sme sa nevystavovali a a ani ich možnému riziku. Buďme rozumní a ohladuplní v každom smere… Pekný večer “

Ildikó Sukály Balogh – “Én egy virtuális virágcsokrot küldenék az LNT lakótelepen lévő kisboltban a 2 elárusítónőnek, akik reggel 5-től este 5ig árusítják a kenyeret ebédszünet nélkül. Erika, Tünde , köszönet csajok, kitartást.”

Zamestnankyne Pošty Veľké Kapušany ďakovali Kvetinárstvu, ktorého majiteľkou je Denisa Habina Lázárová. Tá ich prekvapila krásnymi kvetinami a priniesla im kúsok šťastia a vyčarovala úsmev na tvári.

Alena Dančová, učiteľka MŠ POH – “V tomto čase, keď musíme obmedziť stretnutia s najbližšími, keď sa bojím stretnúť s deťmi a vnúčatami, aby sme sa navzájom nenankazili, keď ja ako učiteľka v materskej škole sa svojimi deťúrencami kontaktujem iba cez sociálne siete. Veľmi intenzívne si uvedomujeme aké je to smutné, ťažké, neprirodzené. Objať, pohladiť, postískať, zrazu niet koho a to povedzme si úprimne chýba každému s nás. Fyzický kontakt sme zrazu museli vymeniť za videohovory, fotky, FB. Moje Ďakujem preto patrí všetkým, čo na nás nezabúdajú : mojím deťom, vnúčatám, kolegyniam a tiež deťom a ich rodičom zo slovenskej materskej školy – z triedy ježkov.!

Gyorgyi Kondor – “SZÉP JÓ NAPOT KÍVÁNOK! SZERETNÉM FIGYELMÜKBE AJÁNLANI AZOKAT AZ ÜGYESKEZŰ ÉS SEGÍTŐKÉSZ NŐKET, AKIK A TEPLÉ JEDLÁ ÉTTEREMBEN, MUNKÁJUK MELLETT , SAJÁT ALAPANYAGOKBÓL VARRJÁK A VÉDŐMASZKOKAT. TERMÉSZETESEN AZ IDŐS OTTHON LAKÓINAK, ÉS A HOZZÁJUK BETÉRŐKNEK, AKIKNEK SZÜKSÉGÜK VAN RÁ. SZERINTEM ŐK IS MEGÉRDEMLIK A DÍCSÉRETE ÉS AZ ELISMERÉST. KÖSZÖNÖM.”

Petronella Ballóková – Ja by som rada pochválila nášho domovníka,ktorý pravidelne každý týždeň dezinfikuje zábradlie,kľučky,výťah…
Veľmi si to cením. Sídl. POH bl. 52/87.

Evelin Jóniová – “Ďakujem, nielen v mojom, ale v mene celej mojej rodiny primátorovi mesta za to, že tak rýchlo zareagoval na môj podnet ohľadom problému na Sídl. POH. Vďaka jeho rýchlej pomoci sa mi zlepšila aj nálada. A aj keď to nesúvisí s koronavírusom, som veľmi rada, že mu záleží na svojich občanoch.”

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov