Parlamentné voľby 2020 aj vo Veľkých Kapušanoch

Čakajú nás parlamentné voľby a tak, ako každé voľby aj tieto nesú do politiky ľudí, ktorí kandidujú za poslancov do NRSR.

Záleží nám na tom, aby v parlamente, ale aj vo vláde boli zástupcovia nášho mesta a regiónu. Aj my vo Veľkých Kapušanoch máme takých ľudí a preto sme sa vo vkport.sk rozhodli, že našim čitateľom predstavíme všetkých kandidátov do NRSR z Veľkých Kapušian a zároveň sme sa rozhodli, že predstavíme aj kandidátov z nášho regiónu, predovšetkým z okolitých obcí, ale aj tých, ktorí sú inak spätí s naším mestom. O niektorých už vieme, o niektorých možno nie. Ak máte niekoho, kto je odtiaľ a viete, že je na kandidátke niektorej politickej strany, prosíme, aby ste nám poslali správu. Do volieb ostáva 49 dní a od 13.1.2019 sa už aj naša redakcia okrem každodennej činnosti bude sústrediť aj na parlamentné voľby 2020.

Veríme, že takýmto spôsobom sa nám podarí ponúknuť iný pohľad na voľby, že aj vo Veľkých Kapušanoch budú parlamentné voľby o zodpovedných občanoch a rozume a že ani voliči vo Veľkých Kapušanoch nepremrhajú svoj hlas, pretože vo voľbách je dôležitý každý jeden volebný lístok.

Predstavovať nebudeme jedine kandidátov z ĽSNS – nie sú pre nás morálne prijateľní, hodnotovo definovateľní a programovo ustálení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov