Veľké Kapušany spustili virtuálny cintorín. Uverejnené v Korzári. VAŠE prvé OTÁZKY A NAŠE ODPOVEDE.

Ilustračné foto.(Zdroj: Branko Hojčuš) (dolnyzemplin.korzar.sme.sk).

Vaše otázky a odpovede k virtuálnemu cintorínu.

1.Sú už aj fotky hrobových miest?

BEZ FOTIEK hrobov by sa virtuálny cintorín NESPUSTIL. Fotky hrobov sú alfou a omegou virtuality.

Odpoveďou smerom k občanom nie je, že už sú aj fotky, ako nám písal čitateľ, že niekto im dal takúto nepresnú odpoveď.   

Samotné fotenie, kategorizácia hrobov, fotiek bola úmorná viacmesačná práca. Ešte na jar sme Vám priniesli informáciu, že je načase pripraviť hroby k foteniu, aby ste si našli čas a šli popratať pri hroboch svojich blízkych, pretože prebieha fotenie hrobov.

2.Virtuálny cintorín sledujeme od jeho ,,začatia,, v našom meste a sledujeme ďalej, dokonca máme pripravené 2 návrhy a pripomienky k skvalitneniu služby, ktoré preberieme so správcom cintorína.

3. Neviete nájsť hrob svojho blízkeho? Kľud, je tam. Do vyhľadávača je potrebné zadať meno a priezvisko ako je písané na samotnom hrobe. Konkrétny príklad. Ja som tak hľadala svojich dvoch blízkych, kým som si uvedomila, že jeden má na hrobe uvedené najprv meno, aj to v maďarčine a tak priezvisko. Druhý má na hrobe priezvisko uvedené v slovenčine, čiže bez cz, iba c. Fakt, ktorý som si dodnes neuvedomila, aj keď hrob navštevujem roky…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov