Zrekonštruované tenisové kurty na Sídl. P. O. Hviezdoslava vo Veľkých Kapušanoch (noviny_Copus III/2019)

Investície do športovísk sú zmysluplné, pretože prinášajú možnosti ako na sebe pracovať a priestor, kde môžu tráviť svoj voľný čas obyvatelia aj návštevníci nášho mesta. V mesiaci jún prebiehali rekonštrukčné práce interiérových tenisových kurtov, ktoré sa nachádzajú na sídl. P.O.Hviezdoslava v areály Základnej školy P. O. Hviezdoslava pri športovom ihrisku. Rekonštrukcia sa uskutočnila vďaka podpore z Nadácie EPH so spolufinancovaním mesta. Hlavným cieľom rekonštrukcie bolo vytvoriť modernejšie a atraktívnejšie miesto pre aktívny oddych občanov nášho mesta, modernizácia zároveň umožní kvalitnejšie trénovať aj členom mestského tenisového klubu Delfín. Rekonštrukcia, do ktorej sa zapojili dobrovoľníci a správcovia tenisového ihriska zahŕňala výmenu starej antuky za novú, výmenu starých a poškodených tenisových sietí a výmenu opotrebovaných tenisových čiar.

Obnovené tenisové kurty tak vytvorili lepšie podmienky na tenis pre členov mestského tenisového klubu, ale aj pre žiakov jednotlivých škôl a širokú verejnosť, ktorá hráva tenis rekreačne a môžu prispieť k zvýšeniu záujmu obyvateľov a návštevníkov mesta aj o tento druh športu. Tenisové ihriská sú dostupné pre každého, verejnosť ich môže využívať bezplatne.

Zdroj: vkapusany.sk – Noviny_Copus III/2019

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov