Odpoveď na otázku: Prečo sa ten …….pípípí…. vkport nevyjadruje k pokosenému ihrisku? Pretože nemá na čo reagovať. Na postupnosť práce? A na víkend? Prvý a posledný článok reagujúci na nezmysel.

Do redakcie nám poslali fotku do polovice pokoseného ihriska. Samozrejme, negatívne naladení ľudia vraj po ozname chňapli .

Úplne v skratke, svoj čas nebudeme míňať na negatívnych ľudí a nastavovať im zrkadlo a vysvetľovať im ako deťom. Aj my potrebujeme navariť napríklad. Máme čo robiť, aby sme spracovali články pozitívne naladených. A nie sme povinní reagovať na všetko.

V prvom rade sa čudujeme prispievateľovi, pretože on sám najlepšie vie, že aký je ďalší postup. Kde mal prístup veľký traktor je pokosené. Nasleduje čata so strunovými kosačkami, pretože traktor sa už medzi zasadené, zabudované plochy nezmestí. 

Čata – to sú fyzické osoby, ktoré nemajú tempo traktora, idú postupne od bloku k bloku za traktorom. Skončili pri susednom ihrisku. A prišiel víkend.  Aj oni majú víkend. A ešte veľká chvála na adresu domovníčky Betky, ktorá dokonca každý týždeň kosí trávu hlavne pre deti od chodníka, pokiaľ dosiahne. Mal snáď veľký traktor zlikvidovať a skosiť preliezku, lavičky, pieskovisko…?

Dokonca okolo blokov už zvykli kosiť aj mibyťáci. Ihriská určite nie, to kosí mesto. Ale aj oni majú predstavme si víkend. Aj im patrí víkend.

Že minulý týždeň 3 dni lialo, aj to sa stalo, že ich dážď odohnal, nikomu z Vás na um nepríde? Ozaj máte v sebe toľko zloby, že napádate týchto jednoduchých ľudí?????

Najsmutnejšie na celom je, že keď títo jednoduchí ľudia prídu pracovať aj počas víkendu, ako sa to stalo 4.5.2019 v sobotu– to nikto nepochváli. Ani nespomenie, ani nedá hore fotku. Ale ak si dovolia byť doma v sobotu a v nedeľu – je problém na svete. Zamyslime sa a prestaňme byť negatívni.

Na odľahčenie, ako počasie dovolilo, ľudská technika behala v parku-ad.1 kvôli výsadbe stromov, ad.2- viete, že máme poslanca, ktorý sa rád v parku fotí, nieže stúpne do trávy. To bolo na odľahčenie. Kvôli plánovanej výsadbe, nie kvôli nemu. 

Zopár záberov zo 4.5 .2019 soboty – presne na tom istom mieste, čo dokazuje, že je potrebná ľudská technika s kosou v ruke.

Preto sa ten s……ý vkport nevyjadruje. Nemá k čomu. K víkendu????? Príjemný víkend vkporťáci.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov