Elkezdődött Nyitrán az Agrosalon szakmai kiállítás (ma7.sk)

Nyitrán, az Agrokomplex kiállítási területen az idén is megrendezik március 26–30. között az Agrosalon szakkiállítást.

Az Agrosalon még csak pár éves múltra tekint vissza. Elindításakor a szervezők úgy gondolták, szükség van egy olyan vásárra, ahol elsősorban a szakmai közönség találkozik, mivel a szokásos augusztusi rendezvény, az Agrokomplex sokkal inkább a nagyközönségnek szól.

Az idei Agrosalon kiállításon 104 mezőgazdasági gépgyártó és gépforgalmazó mutatja be kínálatát, és a hazai vállalatokon kívül érkeztek kiállítók Csehországból, Magyarországról, Ausztriából, Oroszországból, Törökországból és Németországból.

A magyar közös standra a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. hozta el a magyar vállalatokat, illetve egy-egy magyar érdekeltségű vállalatot Délvidékről, és Erdélyből.

A magyar stand megnyitóján Csík László, a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője, valamint Varga Tibor, a pozsonyi Magyar Nagykövetség Külgazdasági osztályának vezetője köszöntötte a résztvevőket.

A magyar standot meglátogatta Gabriela Matečná vidékfejlesztési és mezőgazdasági miniszter is.

Forrás: ma7.sk

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov