BLOOMBEE – bláznivá dúha „za rohom“

                     

Alebo inak: voňavé farebné bomby do kúpeľa pre relaxáciu a potešenie nielen tela, ale aj duše.
Vedeli ste, že tu, takpovediac za rohom, sa vyrábajú voňavo-farebne-veselé bomby do kúpeľa, ktoré možno aj vám pomáhajú po dlhom stresujúcom dni nájsť kľud a skutočný relax vo vani?

Za bláznivo šantivou, veselou paletou  penivých bômb do kúpeľa stojí párik mladých podnikavcov z nášho mesta. O týchto voňavých, farebných a nápaditých produktoch do kúpeľne sme sa porozprávali s Alexandrou Rubiovou, spolumajiteľkou spoločnosti BLOOMBEE, ktorá nám prezradila ako nápad vznikol, ožil a ako sa ponuka rôznych aromatických zázrakov rozrastá každým dňom.

Vaše produkty sú naozaj kreatívne, čo sa týka tvarov, farieb, fantastických vôní…  Ako ste došli až sem? Ako vznikala paleta nielen bômb do kúpeľa ale aj iných kozmetických produktov a prečo práve tento smer?

Ak niečo robíme s láskou, odzrkadľuje sa to aj na výslednom produkte. Ja sa považujem za kreatívneho človeka, už od malička som cítila potrebu vždy niečo tvoriť, vymýšľať, vyrábať. Je to možno trošku klišé, ale naozaj žijeme v uponáhľanom, stresujúcom, nervóznom svete. Zakúsila som to aj ja, keď som po skončení svojich štúdií nastúpila do zamestnania a nie raz som dochádzala po práci domov skutočne vyčerpaná. V podstate takto prišiel aj tento smer, orientácia na relax, na produkt, ktorý prinesie kľud, spája sa s oddychom, pozitivitou a tak trochu aj rozveselí chmúrny koniec dňa. A muselo to byť niečo, čo robím zo srdca. S priateľom sme sa rozhodli ísť týmto smerom a takto vznikli a sú tu naše bomby do kúpeľa,  produkty do sprchy, sviečky alebo aj telové oleje a kvetové vody pre telo a tvár. Všetko pre skutočný relaxačný zážitok.

Určite to však nebolo len takto, akoby lusknutím prsta a produkty boli na svete. Ako ste došli až sem, aké boli začiatky?

Samozrejme, najprv bol len nápad. Dopracovať sa k výsledným produktom a k dnešnej forme trvalo približne dva roky. Začínali sme v roku 2018 a počas nasledujúcich dvoch rokov sme testovali, skúšali, vylepšovali, vymýšľali receptúry a popri tom celý dizajn ako aj paletu – čo všetko by sme v našej ponuke chceli mať. Medzitým vznikala webová stránka ako aj e-shop. Mysleli sme aj na propagáciu a priebežne sme predstavovali našu tvár na sociálnych sieťach, kde dokážeme osloviť naozaj rôznych ľudí, rôzne vekové kategórie a samozrejme naše reklamy sa vďaka nim dostanú do celého sveta, kamkoľvek. Máme celkom veľký tábor sledovateľov a fanúšikov napríklad na Instagrame, ale nájdete nás aj na Facebook-u či priamo na našom webe.

Viete o nejakom prípade, keď sa Vaša reklama dostala skutočne niekam ďaleko, do sveta, alebo oslovila zaujímavé publikum?

Áno, máme aj takýto extrémny, pozitívny zážitok, keď jedno z našich kratších videí malo na TikTok-u za dva dni 4,2 miliónov pozretí. Veľmi nás to prekvapilo aj potešilo. Pritom to bolo video natáčané len tak doma vo vani, bez nejakej extra úpravy a prípravy. To číslo nás ohúrilo.

Aj takéto „maličkosti“ prispievajú k tomu, aby o nás ľudia vedeli. Aj takto sa dostávame s našimi produktmi napríklad do hotelov, ktoré si ich pod vlastnou značkou pridávajú do svojho portfólia a aj takto sa nám darí rozširovať aj do okolitých štátov. Momentálne smerujeme na maďarský trh, ktorý je tu pre nás doslova na dosah ruky. Postupne ideme za našimi cieľmi a plníme si plány.

Spomínané krátke video si môžete pozrieť tu: https://www.tiktok.com/t/ZGJxUgUXV/?t=1

Ako prebieha výroba? Ako si môžeme predstaviť to testovanie, skúšanie? Sedíte v práci všetci vo vani?

Tak to by bola fakt relaxačná práca! Ale nie, v práci sa nekúpeme, ale je pravda, že doma aj my všetci všetko testujeme, aby sme vedeli vylepšiť to čo treba. Všetci naši kamaráti a rodinní príslušníci nám v tom tiež pomáhajú, ich spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá, s ich pomocou sa vieme pohnúť správnym smerom.

Sme malá, rodinná firma a mladý kolektív, ktorý dokáže výborne spolu fungovať. Všetci sme sa naozaj našli a aj to je to, kvôli čomu sú naše produkty vyrábané so srdcom. Ľudia hľadajú nielen rýchle, ale aj lacné produkty. A to vytvára na výrobcov tlak, aby obetovali kvalitu. To odmietame. Ak niečo vytvárame s láskou, záleží nám na každom detaile a výsledný produkt je preto podľa nás oveľa hodnotnejší. Pridáva sa k tomu aj atmosféra, v ktorej pracujeme, naša nálada a nasadenie, s ktorým chceme vytvoriť niečo úžasné. Priebežne prichádzajú ďalšie a ďalšie nové nápady a keď ste obklopení ľuďmi na rovnakej dĺžkovej vlne, tak sa pracuje jedna radosť. Energia, ktorú do našich procesov investujeme sa nám viacnásobne vracia a myslím si, že to dobre prezentujú aj naše produkty.

Stretli ste sa aj s niečím negatívnym? Mali ste nejaké ťažkosti napríklad kvôli pandémii?

Aj my sme si ňou prešli. Tesne po tom, ako sme začali pracovať nastali veľké zmeny a práve vtedy sme sa mohli spoľahnúť na internet a online predaj, ten až tak obmedzený nebol. Priebežne sme sa mohli rozrastať ale pravdou je, že ideálne podmienky sme ešte asi nezažili. Virtuálny predaj sa nám však osvedčil a napríklad počas Vianoc sme už nemali v našej prevádzke voľné miesto, kam by sme ukladali balíky s objednávkami. Kolegynka, ktorá sa veľmi šikovne stará o marketing, mala naozaj rušné obdobie. Celý vývoj brandu sme nenechali na náhodu, našli sme si odborníka, ktorý sa o túto oblasť stará. Takže môžem povedať, že sme sa do celého podnikania pustili rozvážne a zodpovedne a tak sme sa vyvarovali negatívam, ktoré na nás na tejto ceste číhali.

Prečo by sme si mali vybrať Vaše produkty?

Naše bomby nie sú len trendovou záležitosťou. Sú vyrábané z prírodných zložiek a hoci to nie sú BIO produkty, ideme ekologickým smerom a všetky prísady a súčasti sú testované v akreditovaných laboratóriách, majú aromaterapeutické účinky a pozitívne vplývajú na pokožku. Obsahujú väčšinou (okrem iného) aj mandľový alebo kokosový olej. Používame esenciálne oleje a snažíme sa zaobstarať si suroviny, ktoré sú najvyššej kvality a podľa možnosti pochádzajú z nášho okolia. Pre nás je dôležité aj toto. Zaujímavé formičky sme si zo začiatku zadovažovali z USA, nateraz si však už rôzne nápadité tvary dokážeme vyrobiť aj my pomocou šikovného stroja na výrobu formičiek a tak je celý produkt skutočne miestny – náš. Vždy sa prispôsobujeme aj jednotlivým sezónam, v zime, okolo Vianoc sú populárnejšie iné typy výrobkov ako napríklad v lete. Všetko toto spolu v jednom balíku – forma, textúra, farba, vôňa – prispieva k celkovej revitalizácii tela a mysle. Veríme, že tieto gule ponúkajú širokú škálu zázračných zážitkov, ako pre malých, tak aj pre dospelákov.

Fotky použité s povolením BLOOMBEE.

 

 

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov