Kickboxeri TITANS sú po MSR v Trnave už doma

Minulý víkend 21.-22.5.2022 sa konali Majstrovstvá SR v KICKBOXE,  v Mestskej Športovej Hale v Trnave.  

 

Veľkokapušianskí kickboxeri TITANS zo šk KALOKAGATHIA sa na dlhú cestu vydali už v piatok doobeda, aby sa hlavný tréner Nándi Kočiš mohol zúčastniť Valného zhromaždenia SZKB, aby sa mohli súťažiaci včas zaregistrovať, odvážiť a aby absolútny nováčik – Júlia Ilko mohla absolvovať páskovanie, ktoré je k účasti na súťažiach nevyhnutné.

 

V prvý súťažný deň sa od rána priebežne súťažilo až do neskorého poobedia, piati borci TITANS absolvovali dohromady 16 zápasov, v nedeľu súťažila už len Klaudia, spolu mala štyri ozaj tvrdé, náročné zápasy. Takto si TITANS vybojovali nasledujúce krásne umiestnenia, na ktoré môžu byť právom hrdí:

Samira Pasztiráková
1. miesto KL kad, ž, -46kg
1. miesto LC kad, ž, -46kg

Sofia Latóczka
1. miesto KL kad,ž, +60kg
1. miesto LC kad,ž, +60kg

a v rovnakých kategóriách

Júlia Ilko
2. miesto KL kad,ž, +60kg
2. miesto LC kad,ž, +60kg

Klaudia Szatmáriová
1. miesto KL sen,ž, -65kg
1. miesto LK sen,ž, -65kg

Dárius Kočiš
1. miesto LC jun,m, +84kg
3. miesto KL jun,m, -84kg

Balázs Diósi
2. miesto KL kad,m, +69kg
2. miesto LC kad,m, +69kg


Po úspešnom víkende, pred dlhou cestou domov, zaslúžená sladká odmena.

V sobotu večer si v rámci oddychu TITANS užili galavečer, kde si mohli pozrieť vybrané titulné zápasy alebo zaujímavú show v rámci  sprievodného programu večera.

Jednoducho zhrnuté – všetci šiesti súťažiaci štartovali na tohtoročných Majstrovstvách Slovenska v kickboxe v dvoch povolených kategóriách a z každej jednej majú aj medailu! 7 x zlato, 4 x striebro a 1 x bronz. Celkom slušné výsledky na 9-tisícové mesto, v ktorom vraj nefunguje žiadny športový oddiel či krúžok…

V mene redakcie VK PORT blahoželáme všetkým súťažiacim, ako aj hlavnému trénerovi, ktorý má na týchto úžasných výsledkoch tiež nemalú zásluhu.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov