Bemutatkozik a Happy FARM!

Stránka Farma HAPPY aktualizovala adresu svojho webu.

Kondor Szilviát szinte mindenki ismeri városunkban.  Ő az a “minden lében állatbarát”, akire a nagykaposiak és a környékünkön élők számíthatnak, ha bármilyen állatnak segítségre van szüksége. Hosszab előkészületek és a már előző kemény munka gyümölcse végre beérett, sikerült hivatalosan is elindítani az állatvédelmi szervezetet – a Happy FARM-ot. Azonnal rengeteg követője lett, sok lelkes tettrekész támogató jelezte, hogy a polgári társulás céljait magukénak érzik. Mi is így vagyunk ezzel és reméljük, sokan fogunk össze és segítjük majd nemes munkájukat. 
Kondor Szilvia is elmondta miről is van szó, közelebb hozta pár mondatban céljaikat, elképzeléseiket:

„Egy álom válik valóra!

A Happy FARM frissen bejegyzett polgári társulás.  A profiláció: állatvédelem, mi más? Aki ismer, annak ez költői kérdés.

A tettet többévnyi agyalás, pro és kontra lamentálás előzte meg. Többéves tapasztalattal rendelkező civil állatvédők csoportosulása ez, akik megelégelték a környék siralmas állattartási formáit. Kutyus, cica, Bori néni tehene, Béla bá szamara lesz veszélyben? Ott termünk.

Na obrázku môže byť Szilvia Kondor a usmievajúca sa osoba

Perpillanat telek híján ideiglenes befogadóknál helyezzük el mentettjeinket. A mentés az önkormányzatok támogatásával (városi rendőrség, MOPS alkalmazottak) zajlik, majd szerződéssel alátámasztva. Az eddigi keserű tapasztalat igényelteti a védelmünket, testi épségünk sokszor veszélyben van…hihetelen? Csatlakozz egy mentési akciónkhoz 🙂

A közeljövőben, hogy állataink minőségi életkörülményeit tartósan biztosíthassuk, további szolgáltatásokkal állunk elő illeték ellenében: canisterápia, állathotel-napközi, hamvasztás és a legfontosabb: ifjúsági felvilágosítás a kritikus zónákban.

Nagykaposon évek óta üzemel egy kutyamenhely,  nagy erőfeszítésük ellenére mégsem tudják lefedni a környék szomorúan magas „igényét“, hisz  kapacitásuk nem határtalan.

Na de mostantól…. 😀

Hogyan segíthet a nyilvánosság? Vízzel, árammal ellátott, elkerített  terület/ingatlan kerestetik sürgősen, illetve szeretnénk állat-véd-őrségünket bővíteni. Önkéntesként részt vehet a mentőakcióinkban, vagy területi figyelőként megfigyeléseket  végezhet és hasonlók.

Bár sokan vagyunk, mégsem elegen!

Köszönöm a lehetőséget, hogy publicitást kaphattunk! A nyilvánosság részére elérhetőségeink a platformokon: Facebook, Instagram és az ott feltüntetett telefonszámokon.“

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov