SVETOVÝ DEŇ POZDRAVOV – 21. november

Dobrý deň, ahoj, čau, nazdar, sawas…. Počuli ste už o svetovom dni pozdravov? Tento deň sa oslavuje už od roku 1973, pričom vznikol ako reakcia na vojnu medzi Izraelom a Egyptom. Je to jeden z dní, ktoré majú naozaj hlbokú a silnú myšlienku, nakoľko poukazuje na dôležitosť osobnej komunikácie. Komunikácia (či už osobná alebo virtuálna) je vo všeobecnosti veľmi dôležitá pre zachovanie mieru o ktorý by sme sa mali snažiť nie len v rámci domova ale aj z pohľadu národa či sveta.

Stačí pozdraviť aspoň desať ľudí a človek tým 21. novembra oslávi Svetový deň pozdravov (World Hello Day, WHD). Cieľom tohto svetového dňa, ktorý pripadá na 21. novembra, je podporiť svetový mier a uvedomiť si potrebu osobného kontaktu s ľuďmi. 

Tak keď nás tu na VKPORT-e je už dnes 3000, pozdravujeme Vás naši milí sledovatelia, čitatelia, podporovatelia a priaznivci. Prajeme Vám všetkým krásny deň!

 

 

 

 

Zdroje:

https://www.webnoviny.sk/dnes-by-ste-mali-pozdravit-aspon-desat-ludi-tu-je-dovod/

zaujimavosti.net/aktuality

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov