3D LUKOSTRELECKÁ SÚŤAŽ 10.8.2019

Dňa 10.8.2019 sa naši lukostrelci z LUKOSTRELECKÉHO KLUBU NIMRÓD Veľké Kapušany pri športovom klube KALOKAGATHIA zúčastnili 6.kola Slovenského pohára organizovaného v Dobšinej. Všetci štyria účastníci sa domov vrátili s medailou – Dárius Kočiš si priniesol zlato, Mikuláš Pogány bronz, Ferdinand Kočiš striebro a Alica Kočišová tiež zlato.

Okrem medailí si strelci priniesli skvelé zážitky, nové skúsenosti, užili si vynikajúci terén a spoločnosť úžasných ľudí. Organizátorom bol Lukostrelecký klub Dobšiná.

Najbližšie sa lukostrelci NIMRÓDu chystajú na prestížne Majstrovstvá Európy v 3D lukostreľbe, ktoré sa budú konať 18.-24.8.2019 vo Varíne. Naše mesto budú reprezentovať Klaudia Szatmáriová, Dárius Kočiš, Ferdinand Kočiš, Attila Bodnár a Mikuláš Pogány. Držme im palce, nech sú naďalej takíto úspešní, nech sa im darí a nech strelcov z Veľkých Kapušian poznajú v celom svete 🙂

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Prejsť na panel nástrojov